Kartoffelmos uden mælk med Pepticate

Prøv en enkel og nem opskrift på kartoffelmos uden mælk med Pepticate.
Perfekt tilbehør til forskellige madretter.

Antal portioner: 1

Ingredienser

2 mellemstore kartofler*
2–3 spsk. vand
1–1,5 måleskeer Pepticate-pulver
1 tsk mælkefri margarine
1 knivspids salt (eventuelt)

Tips: Erstat en af kartoflerne med en lille pastinak.

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver.
Læg dem i en lille gryde med lidt kogende vand.
Kog kartoflerne under låg i 12-15 minutter til de er helt møre.
Hæld kartoffelvandet fra.
Mos kartoflerne, eller pres dem igennem en si for at opnå en mos helt uden klumper.
Stil gryden tilbage på kogepladen.
Tilsæt Pepticate-pulver og mælkefri margarine, og pisk til mosen har en jævn konsistens.
Smag evt. mosen til med lidt salt.