Mælkefrie kartoffelpandekager med Neocate Junior

Perfekt til at fryse i portioner og tø op, når det passer.

Opskriften er udviklet af Nutricia til børn med komælksallergi.

potatispannkaka

Antal portioner: En form, ca. 4 portioner

Ingredienser

5-6 (ca. 400 g) kartofler
2 dl hvedemel*
0,5 tsk salt
2 ½ dl Neocate Junior-pulver
5 ½ dl vand
3 æg
Mælkefrit fedtstof til at smøre formen med

* Hvis man ikke kan tåle hvede eller gluten, anvender man en hvede-/glutenfri blanding.

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 200 grader.
Skræl og riv derefter kartoflen groft med rivejern.
Bland hvedemel, salt og Neocate Junior-pulver sammen.
Tilsæt vand og æg, og pisk massen til en jævn dej.
Tilsæt den revne kartoffel.
Hæl massen i en smurt ovnfast form (ca. 25 x 35 cm) og bag den i midten af ovnen i 35 minutter, indtil pandekagen er stivnet og har fået en gylden farve.
Lad den afkøle og servér den med gode grønsager.