Mælkefri pastasovs med urter og skinke med Neocate Junior
Sovsen kan nemt varieres med andre krydderier og tilbehør.
Opskriften er udviklet af Nutricia til børn med komælksallergi.

Antal portioner: 3 dl sovs
Ingredienser
* Hvis man ikke kan tåle hvede eller gluten, anvender man en hvede-/glutenfri blanding.
Fremgangsmåde
Varm lidt fedtstof i en gryde, svits løgene hurtigt og tilsæt melet. Tilsæt derefter vandet og lad koge i 3 min.
Bland Neocate Junior-pulveret i med lidt vand, således at det opløses helt. Hæld blandingen i gryden og pisk til en jævn sauce. Tilsæt skinke skåret i strimler og smag til med oregano, salt og sort peber.
Serveres med nykogt pasta og favorit-grøntsagerne. Evt. rester kan sagtens fryses ned.
Tips: Lav kogt torsk med æg og persillesovs ved at erstatte skinke og oregano med hakket kogt æg og persille.